Vores værdigrundlag

Stolthed

Vi laver projekter, som vi er stolte af og gerne vil fortælle om, og vi slipper ikke opgaven, før modtageren er tilfreds. Vi tænker hele vejen rundt og beskriver det, når vi tilbyder en løsning til kunden.

Engagement

Vi brænder for det udstyr eller den løsning, vi vælger at tilbyde. Vi tilegner os viden, så vi kan rådgive vores kunder, og vi uddanner løbende vores medarbejdere, så de besidder den nyeste viden inden for deres felt.

Respekt

Vi har respekt for hinandens roller og funktioner, så vi sammen kan skabe udviklende og tilfredsstillende arbejdsbetingelser, der sikrer medarbejdernes behov for trivsel og udvikling.

Forretning siden 1987

Vores historie

1987
1987

Starten

Watergroup grundlægges af 4 danske investorer og blev i første omgang etableret med det formål at skulle udvikle, etablere og idriftsætte ammoniak genindvindingsanlæg til renseanlæg såvel i Danmark som i resten af verden.

1993
1993

Opkøbt

Watergroup købes af det tyske firma Rauschert Verfahrensteknik, som også mestrede stripper/scrubber processen, men primært havde industri kunder og gerne ville ind på det kommunale marked.
1995
1995

Salg maskinudstyr

Watergroup overtager produkt portefølje fra det nedlukkede firma Scan Relation og startede dermed som leverandør af maskinudstyr til spildevandsrensning, sideløbende med salg af produkterne fra moderselskabet Rauschert.
2000
2000

Serviceafdeling

Serviceafdeling startes op med fokus på service af eget leveret udstyr.
2006
2006

På danske hænder

Watergroup overtages af ledende medarbejdere og er igen et danskejet selskab.

2012
2012

Nye lokaler

Watergroup flytter fra lejede lokaler i Birkerød og til eget domicil på Kongevejen i Virum.

2013
2013

Entrepriser

Første projekt i totalentreprise vindes og Watergroup’s opgaver ændres sig fra komponentsalg til også at omfatte entrepriseopgaver
2020
2020

Nyt område

Grundige forundersøgelser resulterer i at Watergroup får den først opgave inden for klimasikring, da man bliver udvalgt som leverandør af snekkepumper til Aabenraa havn som sikring mod oversvømmelse af byen i forbindelse med stormflod.

2024
2024

Identiteten bliver løftet

Watergroup får ny og mere tidssvarende hjemmeside, som lever op til de standarder, der kræves i dag. Hjemmesiden er samtidig også starten på et løft af firmaets visuelle identitet.