Ristegodsopsamling

Akselløs transportør til ristegods

Akselløse skruetransportører benyttes i mange applikationer og har vist sig også at være pålidelig og driftssikre i forbindelse med transport af ristegods.

U-skruetransportører fra AUTOFRIC er den ultimative løsning til transport af bulk materialer. U-skruetransportøren kombinerer dokumenteret ydeevne med moderne innovation. Det ultimative valg til horisontal transport af materialer. Med sit akselløse design og store buffervolumen i truget kan skruetransportøren håndtere store mængder ristegods uden afbrydelser. Desuden giver det indkapslede design mulighed for et miljø uden lugt og spild.

E-skruetransportører fra AUTOFRIC er en innovativ og effektiv løsning til materiale transport. Type-E er designet til sikker og pålidelig transport af forskellige typer bulkmaterialer med minimalt slid og maksimal præcision. Det unikke design, med trug med buede kanter, der omslutter spiralen, reducerer materialets rotation og fremføringen øges. E-modellen fungerer godt til både horisontal og vertikal transport af gods.

Grundig foranalyse

Uforpligtende tilbud

Energibesparende løsninger

Vi installere også

Professionel
rådgivning til
dit køb af
udstyr