+45 45 82 58 07

slide2

Nyheder

Veloverstået Watergroup STF cykling

Watergroup havde den fornøjelse at stå for fælles motionscykling ved årsmødet på Bornholm. Det blev en god tur med sol, flot natur og hyggeligt selskab, så succesen gentages næste år!

 

Dagen derpå, lørdag morgen efter festen ved årsmødet, var et par håndfulde friske spildevandsfolk og andre med relationer til branchen, mødt op på Rønne Renseanlæg til fælles motionscykling.

 

Der var både folk på mountainbike, citybike og racercykler. Ens for dem alle var at en hyggelig dag i Bornholms flotte natur ventede forude. Se hvordan det spændte af sig i følgende tekst og billedkalvakade.

 

Turen gik fra Rønne Renseanlæg langs kysten gennem Hasle Lystskov og ud til Helligpeder/Teglkås, hvor første rigtige udfordring ventede. Teglkåsbakken er ganske vist kort, 350m, men tilgengæld er den hidsig med en gns. stigning på 11,1% og meget høje procenter i bunden, lige når der køres ind på den. Det overraskede flere, men alle kom godt over. Rene fra Frederikshavn valgte enddog at tage den to gange - om det var med vilje eller han kørte forkert er i det uvisse.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os.