+45 45 82 58 07

slide2

Nyheder

Rudolf Messner Umwelttechnik

rudolph

Vi er glade for at kunne fortælle at Watergroup siden slutning af 2015 har repræsenteret det tyske firma Rudolf Messner Umwelttechnik AG i Danmark og at vi derigennem kan tilbyde både de kendte og meget velrenommerede Messner pladebeluftere samt den velafprøvede beluftningsproces RMU plug flow Technology med RMU air pulsing.

 

Pladebeluftere som Messner aeration panels (MAP) findes i dag allerede på flere danske renseanlæg som Watergroup har installeret, idet de er identiske med pladebelufterne som vi tidligere har solgt og markedsført som Bosman pladebeluftere. MAP er de originale pladebeluftere, hvor Bosman pladebelufterne produceres i Holland på licens fra Rudolf Messner Umwelttechnik.

 

RMU har eksisteret siden 1959 og lavet beluftningsudstyr siden 1978. I mange år var fokus på det tyske marked, hvor der er over 1000 anlæg i drift med Messner pladebeluftere, men siden et generations­skifte i 2013 har fokus også været på de international markeder i både USA og Europa. Og det er i denne forbindelse at RMU har lavet partnerskabsaftale med Watergroup om markedsføring og forhandling af deres udstyr og processer. Se mere under ”PRODUKTER”

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os.